BlogkopSinds vijf jaar schrijf ik op Facebook op de pagina Tisallemaalniks over depressiviteit; de ziekte waar ik aan lijd, net als heel wat anderen. Het overgrote deel van de postings heb ik verzameld in een forse paperback die voor €20,75 verkrijgbaar is bij alle boekwinkels (ook online en ook als e-boek, voor €7,95).

Gesigneerd uitsluitend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan met een exclusieve boekenlegger!

Tis allemaal niks, leven met depressiviteit.

Vrijdag 16 augustus was ik te gast in het programma Paperback Radio van Amsterdam FM: met presentator Frans van der Beek praatte ik een uur over mijn boek. Beluister hier de uitzending!

Aanstaande vrijdag, 23 augustus ben ik van 14:15 tot 15:00 te gast bij Bert van Galen op RTV Zaanstreek om te praten over mijn boek 'Tis allemaal niks'.

front René van den Abeelen & Frans van der Beek paperback Tis allemaal niks Auteur: René van den Abeelen

Zeezender Veronica

Negenendertig jaar geleden nam de Nederlandse overheid mij MIJN radiostation af. Daaraan was een aantal jaar van bange onzekerheid vooraf gegaan.
Zouden ze het aandurven?
Een hoofdstuk vol zeezenderherinneringen: Lees.

Een héééél kort fragmentje van het interview dat ik met oud-minister Hedy d'Ancona had voor mijn boek Radio Noordzee Nationaal dat overal, ook online te bestellen is, ook als e-boek!

Ze vertelt hoe 'Den Haag' dacht over de invoering van commerciële omroep, en over 'Hilversum'.